Slider

NIEUWS

De prachtige LINA kaarten van gerecycled papier werk ik af met stempels of gedroogde bloemen. Elk kaartje is uniek. De kaarten zijn er in 3 verschillende formaten: gifttag (ongeveer 4 x 10 cm), hartje (ongeveer 5 cm op breedste deel) en A6 kaart.
Een aantal voorbeelden
setvorm zwolle IMG 7034   setvorm zwolle IMG 4038   setvorm zwolle IMG 7038
setvorm zwolle IMG 3102   setvorm zwolle IMG 3838   setvorm zwolle IMG 2848
setvorm zwolle E6B4B317-269A-4DA3-A19F-369E4B297DF5
Onder de naam LINA (by SetVorm) maak ik kaarten van geschept papier. Vele experimenten hebben geresulteerd in unieke handgemaakte kaarten. Voor dit mooie proces maak ik uitsluitend gebruik van gerecycled papier.
Bij stadsbloemist Alex van Assen en bonbonnerie Borrel zijn giftlabels van LINA te verkrijgen. Op mijn instagram pagina @linakaarten kun je meer info over de kaarten van LINA vinden. Heb je belangstelling voor mijn papier en/of kaarten? Of wil je de unieke kaarten ook in jouw winkel verkopen? Ik hoor graag van je.

setvorm zwolle IMG 7814       setvorm zwolle image00004       setvorm zwolle image00005     

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SetVorm maakt graag mooie dingen. Of het nu gaat om een brochure, een logo of een complete huisstijl. Geen klant, opdracht of situatie is hetzelfde. Je moet je herkennen in het resultaat. Door een combinatie van eigen creativiteit en de wensen van de klant zorgt SetVorm voor een creatief en origineel ontwerp dat bij je past.

Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!