Slider
NIEUWS
Onder de naam LINA (by SetVorm) maak ik kaarten van geschept papier. Vele experimenten hebben geresulteerd in unieke handgemaakte kaarten. Voor dit mooie proces maak ik uitsluitend gebruik van gerecycled papier.
Bij stadsbloemist Alex van Assen zijn giftlabels van LINA te verkrijgen. Deze passen perfect bij de prachtige bloemen van Alex. Op mijn instagram pagina @linakaarten kun je meer info over de kaarten van LINA vinden. Heb je belangstelling voor mijn papier en/of kaarten? Of wil je de unieke kaarten ook in jouw winkel verkopen? Ik hoor graag van je.

setvorm zwolle IMG 7814       setvorm zwolle image00004       setvorm zwolle image00005     

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SetVorm maakt graag mooie dingen. Of het nu gaat om een brochure, een logo of een complete huisstijl. Geen klant, opdracht of situatie is hetzelfde. Je moet je herkennen in het resultaat. Door een combinatie van eigen creativiteit en de wensen van de klant zorgt SetVorm voor een creatief en origineel ontwerp dat bij je past.
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!